opgeven misintenties

Het is een goed gebruik om tot intentie van een dierbare overledene maandgedachtenissen en/of een jaargetijde te houden. Misintenties kunt u natuurlijk bij alle gelegenheden opgeven. Een misintentie kost € 11,–.

Opgeven misintenties:
Misintenties kunt u opgeven via het parochiesecretariaat:
-    binnenlopen of bellen tijdens kantooruren;
-    via de e-mail;
-    via een ingevulde misintentie-envelop in de brievenbussen bij de parochiekerk en bij de Rots
Een misintentie-envelop is een voorbedrukte envelop die u in kunt vullen met de naam van de dierbare overledene waarvoor de intentie is bedoeld en de datum en tijd waarop u graag hebt dat hij afgelezen wordt. Deze zijn te verkrijgen op het parochiesecretariaat en liggen ook achter in de kerk.

Voor vermelding in “De Brug” moeten de intenties uiterlijk op donderdag  12.00 uur op de genoemde plaatsen zijn.

Naast een misintentie kunt u ook bij leven een fundatie doen om gedurende meerdere jaren na het overlijden intenties tot gedachtenis te laten houden.