organisatie

De Rk. Parochie Sint Norbertus in  Berlicum-Middelrode omvat een kleine 3200 gezinnen, waarvan ongeveer 2470 in Berlicum (de oude Petrusparochie) en bijna 720 in Middelrode (de oude AH.Sacramentsparochie).

De Parochiekerk is de Allerheiligst Sacramentskerk, Driezeeg 38 , 5258 LE  in Middelrode.Denis Hendrikx ( abt van de abdij van Berne), is administrator van onze parochie. Het bestuur, bestaande uit  pastor Lonneke van Vessem en 6 leden, is eindverantwoordelijk, maar wordt voor het pastoraal beleid bijgestaan door de pastoraatgroep en voor de beheersmatige zaken door de beheerscommissie.

Het pastorestam bestaat uit Lonneke van Vessem en Yvonne Verhoeven.
Wilt u iemand van het pastoresteam, het bestuur of de adviesorganen spreken dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, dat een cruciale en verbindende rol vervult in onze gastvrije parochiegemeenschap. Ook de coordinator van het parochiecentrum kunt u benaderen per mail of via het algemene nummer van het secretariaat Petra van Rijsingen petra@parochieberlicummiddelrode.nl
Verder zijn er (naast 5 koren) een kleine 350 vrijwilligers actief.
Bestuursleden, leden van de pastoraatgroep en de beheerscommissie voeren periodiek overleg met vertegenwoordigers van relevante werkgroepen.
Regelmatig wordt een parochieavond gehouden over belangrijke thema’s, waaronder de toekomstige ontwikkelingen.
Verdere informatie over de adviesorganen, de koren, de werkgroepen en andere organisatorische gegevens vindt u via de links hiernaast.