weekend

Elke zondag is er in de Parochie St. Norbertus een (eucharistie)viering, aanvang 09.30 uur in de kerk van Middelrode  Zie parochieblad en de pagina kerkberichten in de Brug.

Adres kerk van de Norbertusparochie : Allerheiligst Sacrament , Driezeeg 38 , 5258 LE Middelrode.

Afwijkende aanvangstijden zijn er o.a. met Kerstmis en Pasen.

Op de zaterdagavonden zijn er gezins- en bijzondere themavieringen, zoals bijvoorbeeld vormselviering en jongerenvieringen.

Gebedsvieringen zijn er op Allerzielen, Goede Vrijdag.

Sinds 2005 zijn de parochies begonnen met zogenaamde peuter- en kleutervieringen. Dit zijn ongedwongen bijeenkomsten van ongeveer 20 minuten en worden gevuld met een gebedje, liedje, verhaaltje, dansje. Kinderen én (groot)ouders zijn heel enthousiast. Sinds 2010 kent de Parochie ook kleuterverhalenvieringen. Dit zijn korte bijeenkomsten voor de oudste kleuters en kinderen van groep 3 waarbij een film wordt gedraaid.

In de regel wordt eens per maand een door parochianen geleide woord- en gebedsviering gehouden. In een woord- en gebedsviering worden hosties gedeeld die door een priester in een eerder gehouden eucharistieviering zijn geconsacreerd.