viataal

Het Atelier is een dagbestedingslocatie van Viataal in Berlicum. Hier werken volwassen deelnemers met een auditieve, communicatieve en Verstandelijke beperking. Het Atelier is een creatieve werkplaats met verschillende afdelingen. Op het Atelier gaan ze uit van de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Binnen de Verschillende afdelingen is er een uitgebreid aanbod aan activiteiten. De activiteiten worden op maat aangeboden. Zo zijn er deelnemers  die op verzoek van de parochie kleine keramieke handjes maken. Dit ‘doophandje ‘ wordt tijdens de doopplechtigheid op speciale borden in de parochiekerken geplaatst. Na een jaar wordt de dopeling, samen met zijn / Haar ouders, uitgenodigd om dit doophandje te komen ophalen. Wij organiseren hiervoor de speciale ‘Terugkomdag dopelingen’.
De deelnemers van het Atelier worden rond kersttijd uitgenodigd om naar de kerststal in onze parochie te komen kijken. Na afloop is er natuurlijk een kopje koffie van u en eigengebakken appeltaart.